Lägenhetslarm

Lägenhetslarm för alla bostadrätter och hyresrätter

Med ett tryggt och bra lägenhetslarm så kan du och din familj alltid känna er säkra. Samtliga lägenhetslarm och larmsystem som du kan hitta här hos oss är universala och passar alla olika typer av boenden. Ditt larmsystem kan enbart ha ett inbrottsskydd eller ett kombinerat inbrottsskydd och brandskydd. På de flesta enheter som enbart har ett inbrottsskydd så kan du enkelt komplettera detta med ett brandskydd om du ändå skulle vilja göra detta vid ett senare tillfälle.

Tilläggstjänster för lägenhetslarm

Ett lägenhetslarm kan också ha ett flertal andra tilläggstjänster att välja mellan, allt beroende på vilket larmsystem som du väljer. Vibrationsdetektorer, kameradektorer, rökdetektorer, direkt uppkoppling mot larmcentral och röststyrd enhet, är bara några av alla vanliga komponenter som också kan ingå i ett lägenhetslarm. Dekaler och larmskyltar kan också ingå i flera olika larmsystem, detta för att förebygga brott och för att skrämma tjuven på flykt. Dekaler och larmskyltar som förebygger brott kan du annars enkelt printa och sätta upp själv om du hellre skulle föredra detta.

Styr ditt lägenhetslarm via din mobiltelefon

Med alla trådlösa larmsystem så kan du enkelt och smidigt styra ditt larmsystem via din mobiltelefon. Genom att koppla larmsystemet till din mobiltelefon så blir du direkt varnad och uppringd om larmet skulle aktiveras, du kan även välja om larmsystemet ska skicka dig SMS eller MMS när larmet aktiveras. Vissa mera avancerade lägenhetslarm kan också ha en direkt koppling till larmcentralen som sedan genast kontaktar ett väktarbolag för snabb utryckning.

Låt dina behov styra ditt val av lägenhetslarm

När du ska välja ett bra lägenhetslarm så är det bra om du först funderar på vilket typ av lägenhetslarm som du faktiskt är i behov av. Se över storlek på bostad, planlösning och fundera på om du själv vill installera larmsystemet eller inte, kanske föredrar du att larmsystemet ska installeras av en firma som också kan erbjuda tjänster där larmcentral kontaktas automatiskt vid inbrott? Ja alla dessa detaljer ihop med hur mycket pengar som du även är villig att investera i ditt lägenhetslarm är också saker att ta i tidigt beaktande.