Företagsförsäkring

Företagsförsäkringar för det lilla och det stora företaget

Vi jämför företagsförsäkringar åt dig, helt anpassade efter ditt företags behov och önskemål. Med en bra företagsförsäkring så får du ett ekonomiskt skydd när olyckan är framme. Din företagsförsäkring kan ge dig rätt till ersättning för oförutsedda händelser som kan skada dig som person, din egendom eller på annat sätt påverka dina möjligheter att fortsätta som företagare.

Vi rekommenderar alla företagare att se en bra företagsförsäkring som en trygg och bra investering i ditt företag, oavsett om du driver en mindre enskild firma eller om du äger ett större företag med flera anställda. Företagsförsäkringar delas ofta upp i fyra olika områden: Egendomsförsäkring, ansvarsförsäkring, avbrottsförsäkring och personförsäkring.

Egendomsförsäkring för företagare

En hemförsäkring gäller inte för ditt företag, du behöver försäkra företagets egendom separat. Det är vanligt att det här ingår skydd vid inbrott, skadegörelse, brand, vattenskador, stöld m.m.

Ansvarsförsäkring för företagare

En ansvarsförsäkring skyddar ditt företag från skadeståndsskyldighet. Om någon annan part skulle kräva ett skadestånd av dig så tar ditt försäkringsbolag hand om förhandlingen med motparten.

Avbrottsförsäkring för företagare

Det är vanligt att en egendomsskada i ett företag ofta efterföljs av ett avbrott som hindrar företaget att uföra dess verksamhet. En avbrottsförsäkring är därför ett bra komplement till en egendomsförsäkring, om den inte redan skulle ingå i en mera komplett företagsförsäkring. Vid alla eventuella avbrott i företagets verksamhet så kontakta alltid omgående ditt försäkringsbolag.

Personförsäkring för företagare

De egenavgifter eller arbetsgivaravgifter som du som företagare betalar in för dig själv ger dig sjukförsäkring, folkpension, tilläggspension och arbetsskadeförsäkring. Dock så är det alltid rekommenderat att komplettera detta med en bra och anpassad personförsäkring för företagare. En ytterligare sjukförsäkring, olycksfall- och livförsäkring ger inte bara dig själv utan även din familj ett ekonomiskt stöd och trygghet för alla eventuella olyckliga händelser som kan inträffa.

Jämför företagsförsäkringar på förhand

Jämför alla företagsförsäkringar som du kan hitta här hos oss på förhand. Genom att jämföra företagsförsäkringar så kan du skräddarsy en komplett företagsförsäkring som täcker alla dina önskemål och behov. Förutom att kunna skräddarsy en företagsförsäkring som passar just dig så sparar du också tid och pengar när använder vår hemsida, all information är dessutom helt och hållet gratis för dig att kunna ta del av.