Företagslarm

Företagslarm för både det lilla och det stora företaget

Som företagare så ska du inte behöva oroa dig över att din verksamhet inte är trygg och säker. Detta gäller såklart oavsett vilken typ av verksamhet som du driver och oavsett om har en liten enskild firma eller om du äger ett större aktiebolag med flertalet anställda. Med vårt urval av olika bra företagslarm att välja emellan så ger du dig själv och ditt företag de allra bästa förutsättningarna för att skydda din verksamhet mot inbrott.

Välj företagslarm efter önskemål och behov

När du och ditt företag ska välja företagslarm så är det bra att se över vilket typ av behov som finns. Ett basic företagslarm ger dig ett inbrottslarm med eller utan ett tillhörande brandskydd. Vid aktivering av larmet så kan du välja att larmet ringer upp din mobil eller välja om larmet ska skicka SMS eller MMS till din mobiltelefon. Med ett basic företagslarm så får du sedan själv kontakta 112 eller om det finns ett väktarbolag som ansvarar för företagets säkerhetsbevakning. Med ett mera avancerat företagslarm så ingår också ett mera komplett skydd av företagets lokaler och där ofta en direkt kontakt med larmcentral och SOS för väktarutryckning, polis eller räddningstjänst kan ingå. Förutom att ta reda på hur stort eller hur litet larmsystem som du och ditt företag är i behov av så är det också bra att fundera på hur mycket företagslarmet får kosta.

Ett bra företagslarm, en investering i företaget!

Även om ett tryggt och bra företagslarm kan kosta en slant så rekommenderar vi dig ändå att se kostnaden av ett företagslarm som en bra investering i ditt företag. Utöver detta så rekommenderar vi dig också att investera i en eller flera bra kompletterande företagsförsäkringar, allt för att du ska vara så väl förberedd och så trygg som möjligt om olyckan ändå skulle vara framme.